Haber Detayı
31 Ağustos 2023 - Perşembe 10:51 Bu haber 621 kez okundu
 
30 Ağustos Zafer Bayramında Yürüyüş ve Konser Etkinliği Yapıldı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programı kapsamında “Zafer Yürüyüşü” ve “Konser” etkinlikleri gerçekleştirildi.
GÜNDEM Haberi


Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı’ndan başlayan “Zafer Yürüyüşü”ne, Vali Muammer Erol, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Ordu Askerlik Şubesi Başkan Vekili Per. Asb. Kd. Bçvş. Gökhan Ayhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, daire müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sporcular, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Türk Bayrakları, Atatürk posteri ve meşaleler eşliğinde oluşturulan yürüyüş korteji, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının çaldığı marşlar eşliğinde Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanından itibaren yürüyüşe başladı.

Süleyman Felek ve Sırrıpaşa caddelerinde bulunan vatandaşlarımızın da katılım sağladığı yürüyüş kortejine, evlerinin pencerelerinde ve işyerlerinde bulunan vatandaşlarımız da alkışlarıyla eşlik etti.

Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanından başlayan ve yaklaşık 3 km’yi bulan “Zafer Yürüyüşü”, İlkadım Anıtı önünde son buldu.

Zafer Yürüyüşüne katılanlar, İlkadım Anıtı önünde Cihat Aşkın tarafından kurulan Caka Filarmoni Orkestrasının verdiği konseri dinledi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: 30, Ağustos, Zafer, Bayramında, Yürüyüş, ve, Konser, Etkinliği, Yapıldı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı