Haber Detayı
01 Mayıs 2020 - Cuma 15:04 Bu haber 747 kez okundu
 
ALTINORDU BELEDİYESİ SANAYİ ESNAFINI UNUTMADI
Altınordu Belediyesi şehirde bulunan sanayi sitelerinde ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.
GÜNDEM Haberi


SANAYİ SİTELERİNDE ALTINORDU BELEDİYESİ TARAFINDAN MASKE DAĞITILDI

Altınordu Belediyesi şehirde bulunan sanayi sitelerinde ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgını kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesi sürdürdüğü etkin mücadele ile vatandaşların takdirini topluyor. Sosyal yönlü çalışmalarıyla salgın sürecinden ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşları da yalnız bırakmayan ve başlattığı hijyen seferberliği ile şehri baştan aşağı dezenfekte eden Altınordu Belediyesi toplum sağlığının korunmasına yönelik çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

200 BİNİ AŞKIN MASKE DAĞITILDI

Yaşanan süreçte kişisel sağlığı korumak için en çok ihtiyaç duyulan maske konusunda da çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi hem ürettiği hem de piyasadan elde ettiği maskeleri vatandaşlarla buluşturuyor. Bugüne kadar 200 bini aşkın maske dağıtımı yapan Altınordu Belediyesi, dağıtımlarına ara vermiyor. Salgınla mücadelede en ön safta bulunan ve toplum sağlığı için fedakârca gayret gösteren sağlık çalışanlarını da unutmayan Altınordu Belediyesi, sağlık çalışanlarının kullanmaları için siper maske üretimi gerçekleştiriyor ve üretilen maskeleri sağlık çalışanlarına teslim ediyor.

SANAYİ ESNAFI UNUTULMADI

Şehrin dört bir yanında maske dağıtımını sürdüren Altınordu Belediyesi şehirde bulunan sanayi sitelerindeki esnafları da unutmadı. Altınordu Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, Belediye Başkan Yardımcıları öncülüğünde Karapınar Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi, Şirinevler Mahallesi Ata Sanayi ve Yeni Mahalle eski sanayideki esnaflara ve sanayi çalışanlarına maske dağıttı.

ESNAFLAR MASKE DAĞITIMINDAN MEMNUN

 Altınordu Belediye tarafından yürütülen maske dağıtımını değerlendiren sanayi esnafı, maske bulmakta zorluk yaşadıklarını belirterek belediye tarafından yapılan dağıtımların kendilerini mutlu ettiklerini söylediler. Maskelerini alan ve memnuniyetlerini dile getiren esnaflar Altınordu Belediyesine teşekkür ettiler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALTINORDU, BELEDİYESİ, SANAYİ, ESNAFINI, UNUTMADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı