Haber Detayı
18 Ocak 2022 - Salı 10:23 Bu haber 924 kez okundu
 
ALTERNATİF ÇEVRE YOLUNA DOLMUŞ HATTI
Ordu Büyükşehir Belediyesi, konut ve nüfus yoğunluğunun arttığı Karşıyaka Mahallesi Şehit Birol Yıldırım Caddesi üzerinde toplu taşıma seferlerini başlattı.
GÜNDEM Haberi


Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde Şehit Birol Yıldırım Bulvarı ile Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’nı birbirine bağlayan 1024 ve 1032 Sokağı yeni bir güzergaha kavuşturarak sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen bir sorunu daha neşter vurdu. Alternatif çevre yolu olarak da bilinen Şehit Birol Yıldırım Bulvarı üzerinde dolmuş seferleri de başladı.

 

İLK ETAPTA ÜÇ SEFER YAPACAK

Alınan karar doğrultusunda Organize Sanayi ile şehir merkezi arasında hizmet veren 62A numaralı dolmuş hattı artık Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’ndan geçmeyecek. Şehit Birol Yıldırım Caddesi üzerinden geçecek olan dolmuş hattı Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’na bağlanan yeni güzergâh üzerinden şehir merkezine yolcu taşımacılığı yapacak.

 

Sabah sanayiden 07.30 ile 08.00 saatlerinde çıkış yapacak olan dolmuş hattı, 17.15’te ise TUM’den tek sefer yapacak. Yoğunluk durumuna göre saatler yeniden düzenlenecek.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALTERNATİF, ÇEVRE, YOLUNA, DOLMUŞ, HATTI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı