Haber Detayı
16 Aralık 2021 - Perşembe 12:32 Bu haber 824 kez okundu
 
FİLM VE SÖYLEŞİ BİR ARADA
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında ‘Bütün Saadetler Mümkündür’ filmini ve filmin Yönetmeni Selman Kılıçaslan’ı Ordulularla buluşturuyor.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür ve sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında Yönetmenliğini Selman Kılıçaslan’nın üstlendiği Senaristliğini Onur Şener’in yaptığı başrollerinde Kemal Uçar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu ve Nilay Erdönmez oynadığı 2018 yılı yapımı dram filmi ‘Bütün Saadetler Mümkündür’ izleyici ile buluşacak. Film gösteriminin ardından ‘Bütün Saadetler Mümkündür’ filminin Yönetmeni Selman Kılıçaslan bir söyleşi gerçekleştirecek.

 

17 Aralık Cuma günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan etkinlik saat 19.00’da başlayacak.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: FİLM, VE, SÖYLEŞİ, BİR, ARADA,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı