Haber Detayı
06 Nisan 2021 - Salı 12:25 Bu haber 883 kez okundu
 
MİLLİ TAKIMDA ORDU'YU TEMSİL EDECEK
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Güreş takımı sporcusu Muhammet Gül, Milli takımda Ordu'yu temsil edecek.
SPOR Haberi


31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen U 23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonası, Milli Takım Seçme Müsabakalarına katılan Ordu Büyükşehir Belediye Güreş Takımı sporcusu Muhammet Gül serbest stil 92 kg’da 3’üncü olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı.

 

MİLLİ TAKIMA GİRMEYE HAK KAZANDI

 

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2021 yılı faaliyet programında yer alan U23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonaları Milli Takım Seçme Müsabakaları 30 il ve 700 sporcunun katılımlarıyla Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlendi. Gerçekleştirilen turnuvada Ordu Büyükşehir Belediye Güreş Takımı sporcusu Muhammet Gül serbest stil 92 kg’da 3’üncü olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı.

 

“ELDE ETTİKLERİ BAŞARILARLA İSTİKLAL MARŞI’MIZI EZBERLETECEKLER”

 

Elde edilen başarının tesadüf olmadığını belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporculara verdiği desteğin bir karşılığı olduğunu vurguladı.

 

Genel Sekreter Alp açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Alınan bu başarılar uzun soluklu bir çalışmanın ürünüdür. Gençlerimiz, Avrupa’da elde ettikleri başarılarla İstiklal Marşı’mızı ezberletecekler. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sporcularımıza verdiği destek çok önemli. Bu desteği her zaman veriyor, bundan sonra da fazlasıyla vermeye devam edecek. Bizim yapmamız gereken tek şey mindere çıktığımızda rakibimiz kim olursa olsun, onu yenmek olacaktır. Tekrardan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: MİLLİ, TAKIMDA, ORDU'YU, TEMSİL, EDECEK,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı