Haber Detayı
09 Şubat 2022 - Çarşamba 14:03 Bu haber 914 kez okundu
 
“MİNARİ” FİLMİNE DAVETLİSİNİZ
Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında sinema gösterimlerine başlıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda “Minari” filmini Ordulularla buluşturuyor.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, tiyatrodan film gösterimlerine birçok kültür sanat etkinliğiyle Ordululara sanat dolu günler yaşatan Büyükşehir Belediyesi, dünya sinemasının önemli filmlerini Orduluların beğenisine sunuyor.

 

Şubat ayı etkinliklerine hız kesmeden başlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Güney Koreli  Lee Isaac Chung’un yaptığı başrollerinde Steven Yeun, Ye-Ri Han ve Alan S. Kim’in oynadığı 2020 ABD yapımı “Minari” filmini Ordulularla buluşturuyor.

 

1980’li yıllarda şehirde yaşarken kırsal bölgeye taşınan ve kırsal hayatın yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışan bir ailenin hayatına odaklanan “Minari” filminin gösterimi 10 Şubat Perşembe Saat 19.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

 

Film öncesi katılımcılar mısır ve gazoz ikramı yapılacak.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: “MİNARİ”, FİLMİNE, DAVETLİSİNİZ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı