Haber Detayı
22 Nisan 2024 - Pazartesi 13:13 Bu haber 519 kez okundu
 
PERŞEMBE RENGARENK OLDU
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SAKİN ŞEHİRDE SÜRDÜRDÜĞÜ CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
YEREL Haberi


Şehre modern bir görünüm kazandırmak amacıyla cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı. Rengarenk bir görünüme kavuşan binalar ilçeye canlılık kattı.

 

Altınordu, Ulubey ilçelerinden sonra Perşembe, Kumru ve Gürgentepe ilçelerinde de dış cephe iyileştirme çalışmalarına başlayan ekipler binaları sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

 

Bu kapsamsa sakin şehir Perşembe’de de çalışma başlatan ekipler, 1. Etap çalışmaları kapsamında 23 bina ve 29 cephede uygulanacak cephe iyileştirme çalışmalarının sonuna geldi.

 

1.ETAP ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

 

Perşembe ilçesinde cephe iyileştirme projesi 1.etap çalışmaları kapsamında 23 bina ve 29 cephe sağlıklı bir görünüme kavuşturuluyor.

 

Ekipler, çalışmalar kapsamında pencere denizlik, harpuşta ve balkon korkuluklarının tamirini yaptı. Ticari alanlarda mevcut kepenklerin onarımı yapıldı, yeni tabela ve tenteler yerleştirildi. Yağmur iniş boruları ve olukları yenilendi ve antenler merkezi sistemde toplanarak estetik bir görünüm elde edildi. Son olarak mantolama çalışmaları yapılan binalar belirlenen renklere boyandı.

 

2 İLÇEDE DAHA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Kumru ve Gürgentepe ilçelerinde de cephe iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kumru’da 123 bina, Gürgentepe’de ise 13 binanın 16 cephesi modern bir görünüm kazanacak. 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: PERŞEMBE, RENGARENK, OLDU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı