Haber Detayı
25 Ocak 2024 - Perşembe 16:08 Bu haber 743 kez okundu
 
Vali Erol, Hane Ziyaretlerini Bugün de Sürdürdü
YEREL Haberi


Vali Erol, Hane Ziyaretlerini Bugün de Sürdürdü
 
Vali Muammer Erol, şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere engelli, dul ve yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sormaya devam ediyor.
 
Vali Erol, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bucak mahallesinde ikamet eden yaşlılığa bağlı engeli bulunan Hüseyin Şahin, 18 yaşındaki Dawn Sendromlu Gülsüm Çiçek ile evde bakım hizmetinden yararlanan Nazmiye Dal’ı evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu, yaşadıkları sıkıntıları dinledi.
 
Vali Erol, ”Yaşadığınız sorunların çözümü noktasında elimizden gelen her gayreti gösteriyoruz. Bizlere her daim rahatlıkla ulaşabilirsiniz” dedi.
 
Halk Oyunları ve bağlama tutkunu olan Dawn Sendromlu Gülsüm Çiçek, Vali Muammer Erol’un ziyaret sırasında saz çalarak, mini bir konser verdi.
 
Gülsüm hem çaldığı sazla hem de söylediği türküyle Vali Erol’dan tam not aldı. Şu anda bir gösteri için öğretmenleri tarafından hazırlanan Dawn Sendromlu Gülsüm Çiçek, 21 Mart’ta sahnede olacak.
 
20 Ağustos 1993 tarihinde Van Kato Dağında bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada Gazi olan   Şükrü Dere’yi de Şarkiye mahallesindeki evinde ziyaret eden Vali Erol, geçmiş olsun dileğinde bulundu.  
 
Vali Erol, Gazi Şükrü Dere ve eşi Emine Dere ile bir süre sohbet ederek, ”Sizlere minnet ve şükran  borçluyuz. Sizlere sağlıklı huzur dolu bir yaşam diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Gazi Şükrü Dere, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını kaydederek, ”Allah Devletimize zeval vermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, sizlerden Allah razı olsun. Ziyaretinizle bizlere şeref verdiniz” dedi ve Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.
 
Vali Muammer Erol, 1 Şubat 1992 tarihinde Şırnak’ta bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Birol Çelik’in annesi Emine Çelik’i de Bucak mahallesindeki evlerinde ziyaret ederek, “Valilik olarak, her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bir sıkıntınız olduğunda da yardımcı olmaya hazırız. Sizler şehitlerimizin emanetisiniz” diye konuştu.
 
Şehit Annesi Emine Çelik, ”Devletimiz her zaman yanımızda. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz” diyerek, Vali Muammer Erol’dan dualarını eksik etmedi.
 
 
 
 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Vali, Erol,, Hane, Ziyaretlerini, Bugün, de, Sürdürdü,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı