Haber Detayı
30 Nisan 2024 - Salı 11:10 Bu haber 517 kez okundu
 
Valimiz Sayın Muammer EROL'un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
YEREL Haberi


Valimiz Sayın Muammer EROL'un 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
 
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği gündür. 
 
Bu anlamlı günü; daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmenin temel gücü olan işçi ve emekçilerimizle birlikte kutlamaktayız.
 
İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkeler ekonomik ve sosyal alanlarda ilerleme kaydetmiş ve önemli başarılar elde etmiştir. Bu nedenle emeğe gereken değeri vermek ve korumak sosyal bir sorumluluktur.
 
Milletimizin geleceğe refahla ulaşması için alın teri döken emekçilerimizin; maden ocaklarından atölyelere, tarlalardan fabrikalara uzanan fedakârlık öyküleri, ülkemizin kalkınmasında saygın bir yere sahiptir. İçimizdeki emek kahramanları, her koşulda güvenli yarınlarımızın inşası için çalışmış, milletimiz adına inanç ve azmin destekçisi olmuşlardır.
 
Özverili çalışmalarıyla ilimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumun belkemiği ve üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz, ülkemizin barış, huzur ve refah ortamına erişmesinde önemli rol oynamaktadırlar.
 
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını “Türkiye Yüzyılı” yapma doğrultusunda hızla ilerleyen ülkemizin temelinde çalışan, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanmaya adayan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günün barış ve kardeşliğin egemen olduğu bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, sağlık, huzur ve barış dolu günler diliyorum.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Valimiz, Sayın, Muammer, EROL'un, 1, Mayıs, Emek, ve, Dayanışma, Günü, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı