HABER DETAY
ENGELSİZLER ORDU’SU 3. ETAPA FARK İLE BAŞLADI
HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 3. etabı, Yalova ve Bursa’da yapılan müsabakalarla devam ediyor.
31 Mayıs 2021 - Pazartesi 13:02
993 defa okunmuş.
GÜNDEM

15 takımın katılımıyla 5 gün sürecek HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 3. etap müsabakaları Yalova ve Bursa’nın ev sahipliğinde, Orhan Gazi Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

 

Geçtiğimiz hafta başlayan 2. etap müsabakaları ile parkeye dönen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 3. etap ilk maçında karşılaştığı Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübünü 102- 25 skor ile yenerek tarihi fark attı. Maça hızlı başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı her periyotta rakibine fark atarak parkeden mutlu ayrılan takım oldu.

 

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLE MÜCADELE EDECEK

 

Bursa ve Yalova’nın ev sahipliği yaptığı 3. etap maçlarında parkede 4 maça daha çıkacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sırasıyla; BJK HDİ Sigorta Spor Kulübü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 1907 Fenerbahçe Spor Kulübü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşılaşarak play-off şansı arayacak.

 

Öte yandan 3. etap maçlarının ardından ilk 8’e giren takımlar play-off maçlarında karşı karşıya gelecek.

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.