Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 13:13 Bu haber 556 kez okundu
 
7'DEN 70'E HER YÜREKTE AŞKIN TÖREN SEVGİSİ VAR
YEREL Haberi


7'DEN 70'E HER YÜREKTE AŞKIN TÖREN SEVGİSİ VAR   

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Girmedik gönül, sıkmadık el bırakmayan Başkan Tören, temposuyla dikkat çekerken, gittiği her yerde büyük bir teveccüh ile karşılanıyor.

5 Yıllık görev süresi boyunca vatandaşları iyi günde kötü günde hiç yalnız bırakmayan Başkan Aşkın Tören, seçim çalışmalarında da bu duruşundan taviz vermiyor.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP O VAR

Başkan Aşkın Tören, önce Karşıyaka mahallesi sakinlerinden Nazmi Aşık’ın vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Karadeniz’in annesi Fatma Neriman Karadeniz'in cenaze namazına da katılan Başkan Tören, Karadeniz ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Başkan Aşkın Tören, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Avni Özel ile birlikte Ordu Valiliği başta olmak üzere şehirde bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti.

İFTARINI GİRİŞİMCİ KADINLAR İLE YAPTI

Başkan Aşkın Tören iftarını Durugöl Menekşe Kafede TOBB Ordu Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Uzm. Dr. Bahar Alagöz, TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Baş ve üyeleri ile birlikte yaptı.

Başkan Tören yaptığı konuşmada; "Kadın Dostu, Genç Dostu Belediyecilik uygulamalarımızla Altınordu’nun yükselen değeri haline getirdiğimiz kadın emeğini her alanda hissedilir oranda güçlendirecek çalışmalarımıza yeni dönemde de kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Başkan Aşkın Tören, iftarın ardından Durugöl Trafik Eğitim Parkında şenlik havasında festival tadında geçen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinde çocukların coşkusuna ortak oldu.

"ŞEHRİMİZE SANATTA ALTIN YILLARINI YAŞATTIK"

'Çocuklarımızın neşesi ve coşkusu gerçekten görülmeye değer' diyen Başkan Tören, şunları söyledi; "Onların yüzlerini güldürebilmek ve sevinçlerine vesile olabilmek bizim için mutlulukların en büyüğü. Trafik eğitim parkımızda Ramazan boyunca Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri iftarın hemen ardından başlıyor çocuklarımızın neşe ve sevinç saatleri. Etkinlikte Meddah amca ile İbiş, Hacivat ve Karagöz, balon sihirbazı, orta oyunları, animasyon, yarışmalar, bay meraklı pandomim gösterisi ve daha birçok oyun yer alıyor. Hayatın her alanında olduğu gibi Şehrimizin kültür ve sanat yaşamıma da birçok ilki kazandırdık. Her kesime hitap eden kültür ve sanat etkinliklerimiz ile kültür ve sanatta altın yıllarımızı yaşattık şehrimize. Yarım asrı aşkın perdeleri kapanmayan tiyatrosuyla, kültür ve sanat aşığı insanıyla, yetiştirdiği çok kıymetli sanat insanlarıyla gerçek bir kültür ve sanat şehri olan Altınordu’muzda sanatın iyileştirici ve birleştirici gücü hayatımızda güçlü bir şekilde olmaya devam edecek."

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: 7'DEN, 70'E, HER, YÜREKTE, AŞKIN, TÖREN, SEVGİSİ, VAR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı