Haber Detayı
23 Eylül 2022 - Cuma 13:53 Bu haber 711 kez okundu
 
ALTINORDU BELEDİYESİ YEREL DESTEK EKİPLERİ’NE AFET ACİL DURUM EĞİTİMİ
Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hayatın her alanında etkin çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi sunduğu hizmetlerde çeşitliliği artırmak ve kurumsal kapasiteyi geliştirebilmek için personel eğitimlerini sürdürüyor
EĞİTİM Haberi


Afet ve acil durum hallerinde etkin müdahale ve hızlı bir iyileştirme yapılabilmesi ve hayatın bir an evvel normale dönebilmesi için belediye bünyesinde yerel destek ekipleri oluşturuldu.

Afet ve acil durumlarda görev almak üzere Altınordu belediyesi tarafından oluşturulan 42 kişilik Yerel Destek Ekipleri’ne Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) uzman personellerince Etik Değerler, Ekip Oluşumu ve Çadır Kurma konularında eğitim verildi. Eğitimlerde pratik bilgilerin yanı sıra saha uygulaması da yapıldı.

Arama Kurtarma Teknisyeni Mehmet Şener Yazıcı tarafından Altınordu Belediyesi Yerel Destek Ekibine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimde; Afet ve acil durumlarda geçici barınma ve sosyal yardım hizmetlerinde kullanılacak çadırların kurulum teknikleri, toplama pratikleri, afet malzemelerini tanıma gibi konular işlendi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALTINORDU, BELEDİYESİ, YEREL, DESTEK, EKİPLERİ’NE, AFET, ACİL, DURUM, EĞİTİMİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı