Haber Detayı
20 Ocak 2022 - Perşembe 12:17 Bu haber 662 kez okundu
 
BAŞKAN GÜLER: “ESAS DÖNÜŞÜM ORDU’NUN ZİHNİYETİNİ DEĞİŞTİRMEK”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun fikir ve çalışma platformu adı altında toplanan Kent Konseyi Başkanı Ömer Aydın ve üyelerini ağırladı. Ziyarette kent konseyi üyelerine Büyükşehrin projelerine dair bilgilendirmeler de yapıldı.
GÜNDEM Haberi


5 yılda yapılması planlanan işlerin 3 yılda hayata geçirildiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, asıl yapılmak istenenin Ordu’nun zihniyetinde dönüşüm gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

 

“ORDU İYİ BİR NOKTAYA GİDİYOR”

Ordu’nun dikkat çeken bir il durumuna geldiğini belirten Başkan Güler, ilin iyi bir noktaya doğru gittiğini kaydetti.

 

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

 

“Ordu’nun namı giderek yaygınlaşıyor artık ilimizde büyük organizasyonlar yapılmaya başlandı. Öncesinde 100 kişiyi ağırlıyorduk ama sayı 500 kişiyi geçince oteller servis kalitesi bakımından aksayabiliyordu. Geçtiğimiz günlerde belediye başkanlarının Ordu ziyaretinde 650 kişiyi denemiş olduk. Bu ay sonunda muhasebeciler ilimizde olacak. Yine Enerji Bakanlığı çöpten ve sudan elektrik üretilmesi konusunda diğer belediyelere Ordu’yu örnek gösteriyor. Onunla ilgili bir çalışma olacak. Bu arada bizim kendimizle ilgili çalışmalarımız da var. Kısacası Ordu sayenizde çok iyi bir noktaya doğru gidiyor.”

 

“ESAS DÖNÜŞÜM ORDU’NUN ZİHNİYETİNİ DEĞİŞTİRMEK”

Belediye olarak birçok alanda çalışma yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Güler, “Belediye çöp, kaldırım, asfalt yaptığında işi bitiyor biz bunu fazlasıyla yapıyoruz. Deyim yerindeyse 5 yıllık okulu biz 3 yılda bitiriyoruz. Daha öncesinde yapılanları biz 3 yıl gibi bir sürede hayata geçirdik ve çalışmalara devam ediyoruz. Bu arada talebe gibi fındık, çevre, deniz, tekne konusunda üzerimize yeni dersler aldık. Bizim asıl yaptığımız şey Ordu’nun zihniyetini değiştirmek esas dönüşüm Ordu’yu değiştirmek” dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, GÜLER:, “ESAS, DÖNÜŞÜM, ORDU’NUN, ZİHNİYETİNİ, DEĞİŞTİRMEK”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı