Haber Detayı
11 Eylül 2023 - Pazartesi 14:18 Bu haber 618 kez okundu
 
BAŞKAN HİLMİ GÜLER, MİNİK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
EĞİTİM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle Altınordu ilçesinde düzenlenen açılış programına katıldı. Çocukların mutlu gününe ortak olan Başkan Güler, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Altınordu İlçesi, Altınordu İlkokulu’nda düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı açılış programına Ordu Valisi Muammer Erol ile birlikte katılan Başkan Güler, program sorasında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

“YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI KUTLUYORUM”

Geleceğimizin teminatı olan çocukların bu özel günlerinde yalnız bırakmadıklarının altını çizen Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ders zili bugün çaldı. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Bütün evlâtlarımıza zihin açıklığı diliyorum. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Bütün öğretmen ve idarecilerimize de ayrıca kolaylıklar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen yeni eğitim öğretim yılı programı çocukların günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirleri ile sona erdi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, HİLMİ, GÜLER,, MİNİK, ÖĞRENCİLERİ, YALNIZ, BIRAKMADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı