Haber Detayı
04 Ağustos 2023 - Cuma 12:22 Bu haber 633 kez okundu
 
BAYRAM GİBİ ŞENLİK
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliğinin son durağı Ünye olurken 3 gün süren etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Çocuk Şenliği ile Altınordu ve Fatsa’nın ardından Ünye ilçesinde çocuklar bir araya geldi. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda çocuk ve veli katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de programa katılarak çocuklara sürpriz yaptı. Festivalde çocuklar birbirinden renkli yarışmalar, konserler ve gösteriler ile doyasıya eğlenirken Başkan Güler’de onlarla vakit geçirerek onların eğlencesine ortak oldu.

 

“SİZ BİZİM GELECEKTEKİ UMUTLARIMIZSINIZ”

Şenlikte açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “Siz bizim gelecekteki umutlarımızsınız, gönlünüzce eğlenin” dedi.

Başkan Güler açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Güzel bir eğitim dönemi geçirdiniz. Bu güzel programda eğlenmeyi en güzel şekilde hakkettiniz. Düzenlediğimiz şenlik ile hem spor yapın hem eğlenin. Siz bizim gelecekteki umutlarımızsınız. Sizleri çok seviyoruz.”

 

“BU ETKİNLİK ÇOK GÜZEL, ÇOK EĞLENDİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar yapılan festival nedeniyle teşekkür etti. Çocuklar, “Bu etkinlik çok güzel, çok eğlendik. Oyunlar oynadık, gösterileri izledik. Bizleri düşündüğü için Ordu Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. 

Veliler ise çocuklarının sosyalleşmesi açısında güzel bir aktivitenin yapıldığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAYRAM, GİBİ, ŞENLİK,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı