Haber Detayı
27 Nisan 2022 - Çarşamba 14:25 Bu haber 716 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ TAM NOT ALDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı için hazırladığı etkinlik takvimi ile vatandaşların takdirini topladı.
GÜNDEM Haberi


“Vakit Tamam Birlikte Ramazan” teması ile hazırlanan takvimde söyleşiler ve tasavvuf müziği konserleri ile birbirinden değerli isimleri Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu etkinliklerin yanı sıra çocuklar için de eğlenceli etkinlikler düzenledi. İftar sonrası Ordu Kültür Sanat Merkezinde (OKSM) düzenlenen etkinliklerde vatandaşlar unutulmaz bir Ramazan geçirdi.

 

OKSM’DEKİ ETKİNLİKLER SONA ERDİ

 

OKSM’de 3 Nisan’da başlayan etkinliklerde Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan, Yazar Halis Aydemir, film-dizi sanatçısı Bahadır Yenişehirlioğlu, İlahiyatçı Mehmet Emin Ay, Şair Nurullah Genç, İlahiyatçı-Müftü Hasan Kamil Yılmaz konferans verdiler.

 

Bunların dışında çocuklara yönelik konser ve yarışmalar düzenlenirken, İbrahim Sadri şiir dinletisi de programlara ayrı renk kattı. Etkinliklerde ayrıca Ayasofya Camii Müezzini Fatih Koca, sanatçı Ahmet Özhan ile Tasavvuf Müziği sanatçısı Halil Necipoğlu Konser verdiler.

 

Yoğun katılımla geçen programlar vatandaşlardan tam not aldı.

 

19 İLÇEDE RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ayrıca Ramazan coşkusunu 19 ilçeye taşımaya devam ediyor. Hazırlanan etkinlik tırı ilçeleri gezerek saat 14.30-18.30 saatleri arasında Hacivat-Karagöz gösterilerinden çocuk tiyatrosuna, tasavvuf müziğinden Kur’an-ı Kerim dinletilerine kadar bir dizi etkinlik düzenliyor. Kabataş, Akkuş, Korgan, Perşembe, Gülyalı, Kumru, Aybastı, Gölköy, Fatsa, Çaybaşı, Ünye, Gürgentepe, Kabadüz, Ulubey, Mesudiye, İkizce ilçelerinde düzenlenen etkinlikler 28 Nisan Perşembe günü Çatalpınar, 29 Nisan Cuma günü Çamaş’ta düzenlenen programlarla sona erecek.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR’İN, RAMAZAN, AYI, ETKİNLİKLERİ, TAM, NOT, ALDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı