Haber Detayı
13 Temmuz 2020 - Pazartesi 10:25 Bu haber 1547 kez okundu
 
Dev kadroya O isim de katıldı!
TÜRKİYE'de yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran ve çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin dev kadrosuna bir ünlü isim daha katıldı. Daha önce Emret Komutanım, Ayrılsak Da Beraberiz, Kara Melek, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar gibi dizilerin yanı sıra Çocuklar Duymasın dizisinin 'Fısfıs İsmail'i Süleyman Yağcı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu, "Ben geldikten sonra daha çok izleneceğine inanıyorum" dedi.
MAGAZİN Haberi


Ünlü dizi ve sinema sanatçısı Süleyman Yağcı, çekimleri Ordu'da yapılan ve yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin dev kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.  

Ordu'da uydudan yayın yapan Altaş Tv'de katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Ben Ordu'ya çok gidiyorum. Tahminim, 1 ay sonra Ordu'da artık uzun zaman kalacağım. Çünkü Kuzey Yıldızı Aşk dizisinde inşallah oynamaya başlayacağım. Yapımcı şirketle görüştük. Şu anda yaz sezonundayız. Dizi başladığında Ordu'da, değerli hemşerilerimle buluşacağız. Ben geldikten sonra daha çok izleneceğine inanıyorum" dedi. 13 Haziran 2020'de çekimlerine yaz molası veren dizi ekibinin, Ağustos ayı sonlarına doğru yeniden Ordu'da bir araya gelerek sete girmesi bekleniyor. 

1964 Rize doğumlu olan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, Çocuklar Duymasın, Zeyrek ile Çeyrek, Geniş Aile, Gece Gündüz, Doktorlar, Emret Komutanım, Ayrılsak Da Beraberiz, Yılan Hikayesi, Kara Melek, Çiçek Taksi, Tatlı Kaçıklar gibi dizilerin yanı sıra, Laz Vampir, Bana Bir Soygun Yaz, Osmanlı Cumhuriyeti, Bayrampaşa Ben Fazla Kaymayacağım, gibi sinema filmlerinde rol almıştı.  

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Dev, kadroya, O, isim, de, katıldı!,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı