Haber Detayı
09 Mayıs 2020 - Cumartesi 16:52 Bu haber 1010 kez okundu
 
Evde Kal Ordu konserlerine büyük ilgi
ORDU Büyükşehir Belediyesi tarafından COVID-19 salgınından korunmak amacıyla evlerinde kalan vatandaşlar için sosyal medya hesaplarından canlı yayınlarla düzenlenen etkinliklerin ikincisi gerçekleştirildi. OBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan'ın sunduğu konser büyük beğeni topladı.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Özellikle bir süredir sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar ile 20 yaş altı gençler için düzenlenen moral konserinde Ordu Büyükşehir Belediyesi adeta nostalji yaşattı. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konseri binlerce kişi canlı yayında izledi.

MORAL KONSERİNE VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUN OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Karadeniz Tiyatrosu'nda düzenlenen ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan'ın sunumuyla gerçekleştirilen konser, Şef Alper Yavuz tarafından yönetildi. Ordulu vatandaşların sosyal medya üzerinden yoğun ilgi gösterdiği konser yaklaşık 2 saat sürdü. Bu sıkıntılı günlerde söz konusu etkinliklerle hayatlarına bir süre de olsa renk geldiğini ifade eden vatandaşlar, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Korona Virüs ile de büyük bir mücadele örneği veren Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Önümüzdeki günlerde de devam edecek olan etkinlikleri takip etmek isteyen vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Twitter, İnstagram ve Facebook hesaplarından canlı yayınları izleyebilir.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Evde, Kal, Ordu, konserlerine, büyük, ilgi,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı