Haber Detayı
20 Mart 2024 - Çarşamba 14:09 Bu haber 537 kez okundu
 
GÜLER AKKUŞ’TA SERT KONUŞTU
“İNSANLARIN AĞZININ PAYINI VERMESİNİ DE BİLİRİZ ANCAK BAZILARI SOKAĞA ÇIKAMAYACAK HALE GELEBİLİR” “BİZ BİR YERE GELDİYSEK DE SEBEBİ VAR, BİRİLERİ DE BİR YERDEN AYRILDIYSA BUNUN SEBEBİ VAR” “BİZ ÖYLE CİKLETTEN ÇIKAN ADAMLAR DEĞİLİZ. BU 50 YILLIK BİR EMEK”
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş’un Akpınar, Salman ve Seferli Mahallelerine çıkarma yaptı. Gittiği her noktada coşkuyla karşılanan Başkan Güler, esnaf ve halk buluşması gerçekleştirdiği ilçede yine gönüllere girdi. 

İlçede coşkuyla karşılanan Başkan Güler’in halkla buluşması ise mitinge dönüştü. Konuşmaları sık sık destek tezahüratları ile kesilen Başkan Güler Akkuş’ta sert ve net açıklamalar yaptı.  Siyasette kavgadan uzak, kimseyi aldatmadan gönül köprüleri yapmaya geldiğine dikkat çeken Güler hakkında yapılan eleştirel söylemlere ilk kez cevap verdi.  Güler, “Siyasetin de bir adabı, bir edebi, erdemi ve usulü vardır. Bazen insanın sabrı taşacak duruma geliyor. Bizim de cevap verme hakkımız, yetkimiz, gücümüz var. İnsanların ağzının payını vermesini de biliriz ancak bazıları sokağa çıkamayacak hale gelebilir onu da hatırlatmış olayım” dedi. 

“BAZILARI SOKAĞA ÇIKAMAYACAK HALE GELEBİLİR”
Akpınar ardından Salman’da da miting yapan Başkan Güler, muhalefet adaylarının zaman zaman yaptığı eleştirilere ilk kez yanıt verdi. Siyasetin de bir adabı var diyen Güler, “İnsanların ağzının payını vermesini biliriz, sokağa çıkmayacak hale gelebilirler” dedi. 

Başkan Güler şöyle konuştu: 

“Biz burada sevgiyi büyütmeye geldik dedik. Kavga etmeden, efendice, siyasete yakışır bir üslupla, hiçbir zaman yalan ve yanlış konuşmayarak, kimseyi aldatmadan gönül köprüleri kurmaya geldik. Bizim amacımız makam mevki, para pul değil. Biz bir yere geldiysek de sebebi var, birileri de bir yerden ayrıldıysa bunun sebebi var. Niye oldu diye merak edip sorarsanız birilerinin de cevap vermesi lazım. Bunu özellikle sorun niye oldu ya da niye olmadı diye. Siyasetin de bir adabı, bir edebi bir erdemi ve bir usulü vardır. Bazen insanın sabrı taşacak duruma geliyor. Bizim de cevap verme hakkımız, yetkimiz gücümüz var. İnsanların ağzının payını vermesini de biliriz. Daha da ileriye gitmesinler bazıları sokağa çıkamayacak hale gelebilir onu da hatırlatmış olayım. Bunu da iadeli taahhüt olarak gönderiyoruz. Biz öyle cikletten çıkan adamlar değiliz. Bu 50 yıllık bir emek.”

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: GÜLER, AKKUŞ’TA, SERT, KONUŞTU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı