Haber Detayı
02 Ocak 2020 - Perşembe 10:22 Bu haber 1206 kez okundu
 
Hoşgeldin Ceren bebek!
Ordulu Özdemir çiftinin 2020'nin ilk dakikalarında bir kız çocukları dünyaya geldi. Emine ve Aşkın Özdemir, bebeklerine geçtiğimiz 3 Aralık'ta evinin önünde acımasızca öldürülen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in adını verdi. Bebek Ceren Özdemir ile anne ve babasını Ordu Valisi Seddar Yavuz da ziyaret etti.
YAŞAM Haberi


Ordu Valisi Seddar Yavuz, 2019 yılının son dakikaları ile 2020 yılının ilk dakikalarını yeni yılı gece nöbet tutarak giren güvenlik güçlerini, itfaiye personeli ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek girdi. 

2020'NİN İLK BEBEĞİNİN ADI CEREN ÖZDEMİR 

Bu arada Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde bebek bekleyen Emine ve Aşkın Özdemir çiftinin bebekleri de 2020'nin ilk dakikalarında dünyaya geldi. Özdemir çifti, yeni doğan bebeklerine 'Ceren' adını verdi. Geçtiğimiz 3 Aralık'ta evinin önünde canice katledilen 20 yaşındaki Ordu Üniversitesi öğrencisi balerin Ceren Özdemir'in adını yaşatmak için 'Ceren' adını tercih eden aileyi Ordu Valisi Seddar Yavuz tebrik etti, kucağına aldığı Ceren bebeğe altın taktı. 

Ordu'da 2020'nin ilk dakikalarında toplam 8 bebek dünyaya geldi. Ancak Özdemir çiftinin yeni doğan bebeklerine 'Ceren' ismini vermesi ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Hoşgeldin, Ceren, bebek!,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı