Haber Detayı
07 Eylül 2020 - Pazartesi 12:18 Bu haber 1042 kez okundu
 
İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleriyle Ordu ilinde son aylarda büyük ilgi gören kano sporuna katılımlar da artmaya başladı.
SPOR Haberi


KANOCULAR KEŞİF TURUNDA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleriyle Ordu ilinde son aylarda büyük ilgi gören kano sporuna katılımlar da artmaya başladı.  Hizmete giren tesisle birlikte deniz sporlarının ilgi görmeye başlaması dikkatlerden kaçmazken, Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü üyeleri, Ordu’nun tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor.

 

Başkan Güler’in verdiği sözü yerine getirmesinin ardından Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde hayata geçen Yelken ve Kano tesisi ile birlikte kanocular da istedikleri çalışma ortamlarına kavuşarak eğitim ve gezi faaliyetlerine ağırlık vermeye başladı.

 

AKTAŞ ADASI’NDA TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü üyeleri Ordu ilinin tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu bölgelerde hafta sonları organize edilen gezi ve faaliyet programlarında renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Hava koşullarının müsait olması durumunda deniz ya da yaylalardaki ırmak ve göllerde hafta sonu faaliyeti gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü üyeleri son olarak Perşembe ilçesi Aktaş mevkiinde kürek çektiler, ardından ise Aktaş Adası’nda Türk Bayrağı açtılar.

 

İSTEKLİLER İLETİŞİME GEÇSİN

 

Kulüp tarafından yapılan açıklamada görsel olarakta büyük ilgi gören faaliyetlere katılmak isteyenlerin Akyazı sahilinde bulunan Yelken ve Kano Derneğine bizzat başvurmaları ya da 0 553 9727518 no’lu telefondan bilgi almaları istendi.   

 

BÜYÜK PROJE DEVAM EDİYOR

 

Öte yandan Ordu’nun Gülyalı ilçesinde Ordu-Giresun Havalimanının yanında bulunan toplam 1100 m uzunluğundaki alanda hayata geçirilecek Kano Yarış Parkuru ve Tesisleri projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 350 kişilik 4 adet tribün, 1 adet protokol locası, 4 adet bitiş ve başlangıç kulesi, 6 adet portatif yüzer iskele, 100 araçlık izleyici otopark alanı, 20 araçlık sporcu römork otopark alanı, 300 m² Kayıkhane (Depo, WC, Duş dahil), 400 m² satış ve tanıtım alanı, 1142 m araç ve bisiklet yolu, dere çıkışı üstüne bir geçiş köprüsü oluşturulacak.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: İLGİ, HER, GEÇEN, GÜN, ARTIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı