Haber Detayı
29 Şubat 2024 - Perşembe 12:24 Bu haber 568 kez okundu
 
İstanbul Bizi Özlemiş, Biz de İstanbul’u…
BAŞKAN GÜLER, İSTANBUL’DA ORDULU STK’LAR, İŞ İNSANLARI VE KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİRARAYA GELDİ. DÜZENLENEN BULUŞMADA SALON DOLUP TAŞTI
YEREL Haberi


Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Güler bu kez 500 biri aşkın Ordulunun yaşadığı İstanbul’daydı. 
 
Başkan Güler, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde Ordulu kanaat önderleri, iş insanları ve STK başkanları  ile biraraya geldi. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı programda Başkan Güler, soru-cevap bölümünde tüm soruları içtenlikle cevapladı.
 
Program sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Güler, şu sözlere yer verdi:
“İstanbul bizi özlemiş, biz de İstanbul’u…Hemşehrilerimizin coşkusu bize Sayın Cumhurbaşkanımız ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığımız, İstanbullulara hizmet ettiğimiz günleri hatırlattı. 94 Ruhu İstanbul’da yeniden şahlanmış. Gurbeti yurt edinen, hasret türküleri hep sılayı söyleyen, bir sevda gibi Ordu’yu gözleyen Ordulu hemşehrilerimiz ile İstanbul’da istişare programımızda bir araya gelerek kucaklaştık. İstanbul’da ikamet eden 515.000 Ordulu hemşehrimizin her biriyle ayrı ayrı iftihar ediyoruz. Orda bir köy var uzakta fakat Ordulular vefakardır. Gelirler, köylerini görürler. Yazın fındıkta, düzenlenen festivallerde, güzel günlerde memleketlerinde olurlar. Her geldiklerinde ayrı bir hizmet gördükleri için teşekkürlerini ifade eden, desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize parolamızı söyledik: Birlikte başardık, birlikte kazanacağız. Programımızın tertip edilmesinde emeği geçen her bir kardeşime, hemşehrime şükranlarımı sunuyorum.”
 
 
 
 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: İstanbul, Bizi, Özlemiş,, Biz, de, İstanbul’u…,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı