Haber Detayı
12 Kasım 2021 - Cuma 12:57 Bu haber 2602 kez okundu
 
“KAPAN” FİLMİ YÖNETMEN VE SENARİSTİ ORDU'DA
Ordu Büyükşehir Belediyesi kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Kapan” filmi ile filmin yönetmen ve senaristini sanatseverlerle buluşturdu.
GÜNDEM Haberi


Büyükşehir Belediyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda Dünya Prömiyerini 41. Uluslararası Moskova Film Festivali’nde yapan başrollerinde Onur Dilber, Münibe Millet, Serkan Altıntaş ile Sami Aksu’nun oynadığı, yönetmenliğini Seyid Çolak ve senaristliğini Güven Adıgüzel’in yaptığı “Kapan” filmini gösterime çıkardı. Katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz da ikram edildi.

 

Yoğun katılımın olduğu filmin ardından yönetmen Seyid Çolak ile Senaristi Güven Adıgüzel katılımcılar ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

“BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜRLER”

 Yapılan kültür ve sanat etkinlikleri için Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden sanatseverler “Bu tür etkinlikler kültür ve sanat anlamında Ordu için çok şey ifade ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesine bu tür işlere imza attığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin içinde olmak biz sanatseverler için çok güzel. Bu tür etkinlikler bizleri farklı düşünmeye, farklı yorumlamaya götürüyor” şeklinde konuştular.

 

 “KALİTELİ BİR SEYİRCİ İLE GÜZEL BİR SOHBET YAPTIK”

 Ordu Büyükşehir Belediyesinin aracılığıyla kaliteli bir seyirci ile güzel bir sohbet yaptıklarını ifade eden Senaristi Güven Adıgüzel “Geniş katılımlı bir etkinlikti, bu anlamda çok memnun kaldık. Pandemi süreci ile birlikte bu tür etkinlikler azalmıştı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu tür etkinliklerde olmasını daha çok isteriz. Bugünde filmimiz burada gösterime girdi. Katılımcılardan çok güzel sorular geldi. Kaliteli bir seyirci ile güzel bir sohbet yaptık” dedi.

 

“ORDU’YA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ YAKIŞIR”

Ordu’ya uluslararası film festivalinin yakışacağını ifade eden Kapan filmi Yönetmeni Seyid Çolak, “Bağımsız bu tarz filmlerin belediyelerde özellikle bu tür etkinlerde yer alması çok mümkün olmuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu anlamda öncülük yapması ve bizi buraya davet etmesi, filmimizi seyirci ile buluşturması beni mutlu etti. Çok güzel etkileşim aldık, seyirci çok güzeldi. Ordu’ya uluslararası film festivali yakışacağını düşünüyorum. Ambiyansı, ulaşımı uygun bir şehir. Ordu Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.​

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: “KAPAN”, FİLMİ, YÖNETMEN, VE, SENARİSTİ, ORDU'DA,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı