Haber Detayı
06 Eylül 2021 - Pazartesi 11:20 Bu haber 560 kez okundu
 
KORGAN’DA BETON YOL SEVİNCİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde sürdürdüğü ulaşım seferberliği ile vatandaşlar, standardı yüksek, konforlu yollara kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Korgan ilçesinde iki mahalleyi birbirine bağlayan güzergâh beton yola kavuştu.
GÜNDEM Haberi


Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürmeye devam ediyor. Planlanan çalışmalar kapsamında Korgan ilçesinde beton yol çalışması başlatan ekipler yıllardır beklenen bir hasreti daha dindirdi.

 

19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, vatandaşların hizmetine sunduğu projelerle ilçelerin kaderini değiştiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı yatırım seferberliği ile yılların kangren olmuş sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

KOÇCUGAZ İLE YEŞİLOVA BAĞLANTISI BETON YOLA KAVUŞTU

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipler, Korgan ilçesine bağlı Koçcugaz mahallesi ile Yeşilova mahallesi bağlantısını sağlayan 1 km’lik yol ağını beton yol ile buluşturdu. Kısa süre önce başlayan çalışmalar tamamlanarak yol mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

 

Beton yola kavuşmanın mutluluğunu yaşayan bölge sakinleri ise desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: KORGAN’DA, BETON, YOL, SEVİNCİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı