Haber Detayı
09 Mayıs 2020 - Cumartesi 16:54 Bu haber 886 kez okundu
 
Maske isteyenler Altınordu Belediyesi'ne
Özellikle işyeri, market ve pazar yerlerinde kullanımı zorunlu olan cerrahi maske konusunda Altınordu Belediyesi tedarik etme konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor. Belediye bugüne kadar 200 bini aşkın cerrahi maskeyi ücretsiz dağıttı.
SAĞLIK Haberi


Türkiye genelinde birçok noktada temini noktasında sıkıntılar yaşanan cerrahi maskeyi Altınordu Belediyesi halka ücretsiz dağıtıyor. Bir günde 8 bin maske dağıtan Belediye çalışanları, bugüne kadar 200 bini aşkın maskeyi vatandaşlara bedelsiz dağıttı. 

Üretimden gelen ve piyasadan tedarik ettiği maskeleri istenildiği takdirde vatandaşın evine kadar getirerek teslim eden Altınordu Belediyesi, şehirdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının da bu noktadaki ihtiyaçlarını da karşılama noktasında destek oluyor. Belediye hizmet binası önünde açılan standlarda hazırlanan cerrahi maskeler, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Bir günde 8 bine yakın maskeyi ücretsiz halka ulaştıran Altınordu Belediyesi'nin bu uygulaması, vatandaşlardan da büyük beğeni gördü. 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Maske, isteyenler, Altınordu, Belediyesi'ne,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı