Haber Detayı
04 Ekim 2021 - Pazartesi 09:16 Bu haber 745 kez okundu
 
OLİMPİYAT ŞAMPİYONU BÜYÜKŞEHİRDE
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli’yi makamında ağırladı.
SPOR Haberi


Milli Boksör Busenaz'ın olimpiyat oyunlarındaki tüm maçlarını heyecanla takip ettiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, genç sporcuyu elde ettiği büyük başarıdan dolayı tebrik etti.

 

BAŞKAN GÜLER: "ORDU ŞAMPİYONA UĞURLU GELDİ"

 

Milli sporcuyu ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten ve kazandığı büyük başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Güler, "Busenaz Sürmeneli’yi canı gönülden tebrik ediyorum. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında altın madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı. Ayrıca Busenaz Sürmeneli’yi yetiştiren ve bu günlere gelmesinde çok büyük emeği olan antrenörlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. 5 Avrupa, 3 dünya ve 1 Olimpiyat Şampiyonu olan bu güzel kızımızla ne kadar övünsek az. Bizim için Olimpiyat Şampiyonluğunun özel tarafı hazırlıklarını ilimizde yapmış olmasıydı. Ordu ona uğurlu geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun bütün branşlarına destek veriyoruz. İnşallah bizlerde ilimizden yeni Busenazlar çıkartırız. Olimpiyatlardaki maçlarını yakından takip ettim. Özellikle final maçı çok güzeldi. İstiklal Marşımızı Japonya’da okunması ve olimpiyat şampiyonluğu tarif edilemez bir mutluluk. Başarılı antrenörlerle yapılan ekip çalışmasının daha çok başarılar getireceğini ümit ediyorum " dedi.

 

BUSENAZ SÜRMENELİ: "ORDU’DA KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSETTİM"

 

Ordu’nun kendisine uğurlu geldiğini belirten Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli, 1 aylık hazırlık sürecinde kendisine her türlü desteği sağlayan ve kendini evindeymiş gibi htiren herkese teşekkür etti.

 

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"Olimpiyat oyunlarına katılmadan son kampımızı Ordu’da yaptık. Buraya gelmeden önce nasıl geçecek diye düşünmüştüm. Ancak Ordu’ya geldiğimde şehrin bu kadar güzel ve gelişmiş olarak gördüğümde şaşırdım. Ordu çok güzel bir şehir. Burada kamp yaptığım günlerde kendimi evimde gibi htim. Kaldığım otelden tutunda yemek yediğim, gezdiğim her yerde insanlar bana büyük destek verdi. Bende bu desteğin karşılığı olarak 2020 Olimpiyat oyunlarında onlara madalya hediye ederek teşekkür ettim. Aslında boks bireysel spor olarak görülüyor. Ancak arkada milyonların duası ve sana olan desteği var. Bunların haricinde güzel bir ekiple çalışma yapıyorum. Şimdiki hedefim ülkemizde düzenlenecek olan dünya şampiyonasında madalya kazanmak ve tekrar İstiklal Marşımızı okutmak. Bugün burada bizleri ağırladığınız için ayrıca size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: OLİMPİYAT, ŞAMPİYONU, BÜYÜKŞEHİRDE,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı