Haber Detayı
04 Ekim 2021 - Pazartesi 16:11 Bu haber 784 kez okundu
 
ORBEL PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. personeli, yangınlara müdahale de bilinç kazanmak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’nde (OBİTEM) yangın eğitimi aldı.
EĞİTİM Haberi


6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili diğer Acil Durum Planları gereği ORBEL. A.Ş bünyesinde çalışan tüm çalışanlara yangın ve acil durum planlamaları konusunda 4 grup ta eğitim programı düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde alanında uzman eğitmenlerce düzenlenen programlara ORBEL personeli tam katılım sağladı.

 

EĞİTİMLER TEORİK VE PRATİK OLARAK YAPILDI

 

Yangın güvenliği yönünde alınması gereken önlemlerin anlatıldığı eğitimlerde ORBEL A.Ş. personeline, yangın anında yapılması gerekenler ve yangında doğru davranış şekilleri yangının gelişimi ve yangın yerindeki tehlikeler, kurumlarda acil durum planı gereği oluşturulan acil durum ekiplerinin görevleri, müdahale yöntemleri ve tahliyede harekât tarzları anlatıldı.

 

Eğitime katılan personele ayrıca, gerçekleştirilen tatbikatlar ile yangın söndürücü maddelerinin doğru kullanımı, LPG yangınlarına nasıl müdahale edildiği de uygulamalı olarak gösterildi.

 

Verimli geçen eğitimler sonunda eğitime katılan tüm personele İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Katılım Belgesi takdim edildi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORBEL, PERSONELİNE, YANGIN, EĞİTİMİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı