Haber Detayı
25 Kasım 2021 - Perşembe 13:25 Bu haber 612 kez okundu
 
“ORDU GEZEN” YOLA ÇIKIYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi teleferik ile Boztepe arasında hizmet verecek olan gezi otobüsünü Orduluların hizmetine sunuyor. ‘Ordu Gezen’ adıyla faaliyetlerine devam edecek otobüste yer alacak eğitimli rehberlerle birlikte, seyahatlere katılan misafirlere şehrin tarihi ve turistik yerleri ile güzellikleri anlatılacak. ‘Ordu Gezen’ toplu tören ve açılış ile ziyaretlerde de hizmet verecek.
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir hizmeti daha yola çıkıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, ‘12 ay Ordu’ sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, faaliyete başlayacak olan ‘Ordu Gezen’ otobüsü, ilk olarak bakım sürecindeki teleferik alt istasyonu ve Boztepe arasında hizmet verecek.

 

Büyükşehir Belediyesi iştiraki OREN A.Ş. tarafından işletilecek otobüs, Ordu turizminin hizmetine sunulacak.

 

İLK OLARAK BAKIM SÜRECİNDEKİ TELEFERİK İLE BOZTEPE ARASINDA HİZMET VERECEK

 

Ordu Enerji A.Ş. (OREN) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uysal, “3 adet otobüs ile çalışmalara başlayacağız.  Ordu Gezen yeni yılda tüm Ordu’yu üstü açık otobüsler ile dolaşma imkanı tanıyacak. Ordu Gezen ilk olarak bakım sürecinde olan Teleferik Boztepe hattında çalışacak. Yarım saatte bir karşılıklı seferler yapılacak olup Ordulu hemşerilerimiz ve misafirlerimiz kolayca Boztepe’ye ulaşacak ve tüm Ordu’yu temaşa edebilecek. www.ordugezen.com sayfasından bilgi alınabilecek bu hizmete online rezervasyon ve bilet alımı da yapılabilecek’ dedi.

 

FAALİYETLERE BAŞLAMADAN TUR FİRMALARINDAN TALEPLER GELDİ

 

Ordu Gezen’e henüz hizmete açılmadan talepler gelmeye başladığını ifade eden Uysal, “Bu güzel gezi aracı hizmeti Ordulular için önümüzdeki yıl turizmde yeniliklerin de habercisi niteliğinde. Gerek toplu törenler gerekse toplu ziyaret programlarında tercih edilebilecek. Ordu Gezen için firmalar şimdiden iletişime geçmeye başladılar. Başta İstanbul olmak üzere yurt çapındaki Turizm acenteleri artık Karadeniz turlarında Ordu Gezen’i de almaya çalışıyorlar” diye konuştu.

 

26 Kasım Cuma günü Teleferik alt istasyonunda yapılacak açılış programı sonrasında hizmete girecek olan Ordu Gezen otobüsü, 27 Kasım Cumartesi gününden itibaren faaliyetlere başlayacak. Bilet fiyatları ise tek yön 10 TL ve indirimli 8 TL olarak belirlendi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: “ORDU, GEZEN”, YOLA, ÇIKIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı