Haber Detayı
28 Mart 2020 - Cumartesi 21:58 Bu haber 1198 kez okundu
 
Orduspor 1967 Türkiye'ye örnek oluyor.
Ordu'nun ilk gözağrısı olan Orduspor 1967, altyapısındaki minik oyuncularıyla hem Ordu'ya, hem de Türkiye'ye örnek bir kampanya başlattı. 'Evde Kal Ordu, Evde Kal Türkiye' kampanyasına destek veren minik futbolcuları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de destekledi, "Abileri gibi Milli Takım'da forma gibi ülkemizi gururlandırmak için antremanlara devam ediyor" dedi.
SPOR Haberi


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 1.Amatör Lig'in şampiyonu Orduspor 1967'nin alt yapısında yetişen minik futbolcuların çektiği 'Evinde Kal Ordu, Evinde Kal Türkiye' klibi sosyal medyada büyük ilgil görmeye başladı.



Orduspor 1967 Spor Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, "Dünya genelinde artık 600 binlere dayanan vaka sayısı ve 30 bin sınırlarına yaklaşan ölüm sayılarıyla çok kritik ve örneğini görmediğimiz, bilmediğimiz bir zaman diliminden geçiyoruz. Öyle görünüyor ki, önümüzdeki günler geçmişten çok farklı olacak. Hem Dünya'da, hem ülkemizde, hem de ilimizde hayatı değiştirecek bu tehlikenin önüne geçmenin tek yolu, artık koşulsuz şartsız evimizde kalmak. Bu virüsün yayılmasının önüne geçmenin tek şartı bu. Ne kadar çok evimizde kalırsak, salgının da bir o kadar çok yayılmasını engellemiş oluyoruz. Bundan hareketle, en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar evimizde kalarak sağlıklı kalmaya çalışmamız gerekiyor. Bizler de bu hayat tarzını Ordululara, tüm sporseverlere duyurmak için minik yeteneklerimizle böyle bir çalışma yaptık. Oldukça da beğeni topladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler beyefendi de kendi sosyal medya hesabından paylaşarak bizlere katkı sundu. Kendisine bu zamana kadar verdiği her türlü destekten ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizler de söz verdiğimiz gibi en alt basamaktan, en üst basamağa doğru tırmanmak için mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.  


TOP YERİNE TUVALET KAĞIDI

Ordusporlu minik futbolcular, antremanlarını evde sürdürürken top yerine tuvalet kağıtlarını kullanınca, bir anda tüm Türkiye'nin kalbini fethetti. Ayaklarında top yerine tuvalet kağıdı sektiren minik futbolcuların ortak mesajları ise "Biz Orduspor olarak evdeyiz. Evde kal Ordu, evde kal Türkiye. Hayat eve sığar" oldu.  

BAŞKAN GÜLER'DEN TAM DESTEK
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Hilmi Güler de, Orduspor 1967 Spor altyapısındaki minik sporcuların 'Evde Kal Ordu, Evde Kal Türkiye' çağrısına destek verdi. Twitter hesabından videoyu paylaşan Başkan Güler, "Orduspor'umuzun altyapısındaki minik yeteneklerimiz hem evde kalıyorlar hem de Merih Demiral, Yusuf Yazıcı, Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak, Cenk Tosun, Uğurcan Çakır, Cengiz Ünder abileri gibi Milli Takımlar'da forma giyip ülkemizi gururlandırmak için antrenmanlara devam ediyorlar" dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Orduspor, 1967, Türkiye'ye, örnek, oluyor.,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı