Haber Detayı
09 Temmuz 2021 - Cuma 13:13 Bu haber 862 kez okundu
 
Orduspor 3.Lig için artık son virajda
BÖLGESEL Amatör Lig Play-Off Yarı Final'de son olarak rakibi Amasyaspor 1968'i 2-1lik skorla geçen Orduspor 1967, üçüncü lig için artık son viraja girdi.
SPOR Haberi


Futbol şehri Ordu'da uzun bir aradan sonra yeniden büyük bir heyecana ve yeni bir kenetlenmeye neden olan Orduspor 1967, 3'ncü Bölge Final sınavını Bolu Abant FK karşısında Kastamonu Gazi Stadı'nda verecek. Saat 17:00'de başlayacak olan karşılaşma öncesinde Orduspor taraftarlarında ise hummalı bir hazırlık başladı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan yazıı açıklamada, "Final müsabakalarında normal sürelerin beraberlikle sonuçlanması halinde 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları sonucu kazanan takım belirlenecek. Final müsabakalarının galibi olacak 4 takım, TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak" ifadelerine yer verildi.  
 
Orduspor taraftarları şimdi "Ordu bir olunca, Ordu birlikte olunca, Ordu kenetlenince kaybedeceği savaş yok" sloganlarıyla büyük final karşılaşmasına hazırlanıyor. 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Orduspor, 3.Lig, için, artık, son, virajda,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı