Haber Detayı
02 Temmuz 2021 - Cuma 16:52 Bu haber 817 kez okundu
 
Orduspor'da çeyrek final heyecanı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 2.Grup'ta 12 puanla Ünye Belediyespor, Tonya Doğanspor ve Sebat Gençlik Spor Kulübü'nü geride bırakarak Misli.com 3.Lig için son 270 dakikaya hazırlanan Orduspor 1967, yarın Bulancak'ta Rize Özel İdare Spor ile 'Çeyrek Final' müsabakasına çıkacak.
SPOR Haberi


Bulancak İlçe Stadyumu'ndaki müsabaka saat 17:00'de başlayacak ve karşılaşmayı Emre Can Furuncu, Mürvet Yavuztürk ve Mahir Selenga Mısır hakem üçlüsü yönetecek. 
 
ORDUSPOR TARAFTARLARI: "İNANDIK, KENETLENDİK, BAŞARACAĞIZ"
 
Orduspor'un çeyrek finale çıkmasıyla birlikte özellikle Altınordu'da cadde ve sokakları mor beyaz renklere bezeyen taraftarlar, yıllar sonra unutulmaya yüz tutan o heyacanı yeniden yaşamaya başladı. Orduspor 1967 Kulüp Binası önünde takımlarının her an yanında olan taraftarlar, "İnandık, kenetlendik, başaracağız" sloganları attı.  
 
"EFSANE GERİ DÖNÜYOR"
 
Yarın oynanacak olan çeyrek final öncesi ise şehirde yeni bir heyecan yaşanırken, genç yaşlı yüzlerce taraftar şimdiden mor beyaz Orduspor formalarını giymeye hazırlanıyor. Bazı genç taraftarlar da, Orduspor bayrağını gördükleri her ortamda alkışlar ve ıslıklarla "Efsane geri dönüyor" sloganları atıyor.  
 
YILLAR SONRA GELEN O HEYECAN
 
Orduspor kurulduğu günden itibaren 2 büyük heyecan yaşadı. Bu heyecanların ilki, 1978-79 sezonununda Türkiye 1. Futbol Ligi'ni 4. sırada bitirmesi ve UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandıktan sonra ilk turda o dönemin Avrupa'da en çok ses getiren takımlarından Baník Ostrava'yı 2-0 yenmesiyle yaşandı.
 
En büyük sevincin ikincisi ise 2010-11 sezonunda Play-Off şampiyonu olarak Süper Lig'e yükseldiği yıllarda yaşayan Orduspor, çeyrek asrın ardından bu sevinci de taraftarlarına yaşatmıştı. 
 
Uzun süren bir maratonun ardından tekrar dirilen ve kimsenin ummadığı kadar yükselişe geçen mor beyazlı ekip, şimdi yarın oynayacağı çeyrek final müsabakasının ardından adını yarı finale yazdırmak istiyor. Bugüne kadar rakipleri karşısında birinci sınıf bir oyun anlayışı sergileyen Orduspor'un bu disiplinini 3. Lig'e çıkıncaya aynı tempo ve heyecanla devam ettirmesi bekleniyor.
 
Bazı kadın Orduspor taraftarları da, takımlarını çeyrek final maçında destekleyeceklerini belirterek, "Türkiye'de olduğu gibi Ordu'da da futbol bu memleketin lokomotifi ise, bu spor 'kadın' olmadan yapılamaz! Kadın taraftarlar da oyunda var. Biz Orduspor'umuzu yeniden devler liginde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Orduspor'da, çeyrek, final, heyecanı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı