Haber Detayı
09 Temmuz 2021 - Cuma 13:15 Bu haber 663 kez okundu
 
Orduspor futbolcu fabrikası gibi
Orduspor 1967 bir taraftar 3.Lig final müsabakası ve 3.Lig için hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan da alt yapı hazırlıklarına başladı.
SPOR Haberi


Kendi futbolcusunu kendi teknik adamlarıyla yetiştirmek için kolları sıvayan Orduspor 1967, özellikle minik mor beyazlı futbolcularla göz doldurmaya başladı.
 
Sadece torpillilerin değil, futbola ilgi duyan ve mor beyaz renklere gönül veren tüm çocuklara kapıları açtıklarını belirten Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, "Emin adımlarla 3.Lig'e doğru yürüyoruz. Büyük sevinç ve ortak gururu yaşamak için artık son düzlükteyiz. Son bir 90 dakikamız kaldı. İnanıyorum ki, Orduspor 1967 3.Lig'den başlamak üzere hakettiği yerlere gelecektir. Bunun için şimdiden kollarımızı sıvadık ve altyapımızı güçlendirmeye karar verdik.Orduspor artık bir futbolcu fabrikası gibi çalışmaya başlayacak. Önceden olduğu gibi artık sadece torpili olanlara değil, bütün çocuklarımıza kapılarımız açık. Hepimizin günlü yeniden gerçek Orduspor için atmaya başlayacak" diye konuştu. 
 
Ordusporlu minik futbolcular ilk idmanların ardından Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Orduspor, futbolcu, fabrikası, gibi,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı