Haber Detayı
22 Eylül 2021 - Çarşamba 09:07 Bu haber 691 kez okundu
 
OSKEM’E KUÇAK DOLUSU TEŞEKKÜR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, (Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi) OSKEM’e yaz sezonunda göstermiş olduğu başarı neticesinde bir program düzenledi. Programda üstün başarı ile çalışan ekiplere teşekkür belgesi verildi.
GÜNDEM Haberi


Ordu’da 17 plajda 65 personel, 4 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti veren OSKEM ekipleri, bu yaz sezonunu büyük bir başarı ile geride bıraktı. Sorumluluk alanlarında bulunan plajlarda yaşanan 97 boğulma vakasına müdahale eden ekipler, olası can kaybının önüne geçti.

 

Göstermiş oldukları başarıyı taçlandırmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen programla OSKEM ekiplerine teşekkür belgesi verdi. Belgeler, düzenlenen programa katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Ordu Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur tarafından takdim edildi.

 

“İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA CAN KAYIPSIZ SEZONU KAPATMIŞ OLURUZ”

Yaz sezonunda büyük başarı gösteren OSKEM ekiplerine teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Celal Tezcan, “İnşallah önümüzdeki yıllarda da insanımıza hizmet ile sezonları kapatmış oluruz” dedi.

 

Başkan Vekili Tezcan şöyle konuştu:

 

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanları yaşatmak için önce yaşama engel olacak şeyleri ortadan kaldırmaktır. Bu bir yoldan aldığınız taştır veya suda boğulan bir vatandaşın kurtarılmasıdır. Siz bu amaçla burada oldunuz. Bu yaz sezonunda öyle bir görev yapmışsınız can kaybı olmadan bir sezonu geçirmişsiniz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da can kayıpsız insanımıza hizmet ile sezonları kapatmış oluruz.”

 

“ORTAYA KOYULAN ÇOK BÜYÜK BİR FEDAKARLIK VAR”

Elde edilen başarıya Orduluların gösterdiği özveriyle de sağladığını söyleyen Ordu Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur, “Hayat kurtarmak için kendi hayatını riske etmek gerçekten çok büyük bir özveri. Bunun karşılığı sadece alınan ücret değildir. Ortaya koyulan çok büyük bir fedakarlıktır, bunun farkındayız. Bu sebeple de sizle bugün birlikte olmak istedik. Suda boğulma vakalarının önlenebilmesi için Valiliğimizde Sayın Valimizin talimatlarıyla bir komisyon kurduk. Çok büyük bir memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki bu komisyonumuz başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilgili kurumlarla iyi bir koordinasyon içerisinde çalıştı. Ayrı bir teşekkür de Ordululara yapılmalı. Vatandaşlarımızdan istediğimiz duyarlılığı yerine getirmesi çok önemli. Çünkü bu başarıyı göstermemizin en nihayetinde vatandaşımızın gösterdiği iş birliği ile mümkündür. Bu anlamda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Ordululara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA MÜCADELE ETTİLER”

Vatandaşların deniz aktivelerini yerine getirebilmesi için ekiplerin canla başla çalıştıklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale Şube Müdürü Ali Güneş, “Ekiplerimiz yaz boyunca 97 olaya müdahale etmiş ve sorumluluk alanımız içerisinde herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Bu özveri ve çalışmalarından dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Bu yıl ekiplerimiz gerçekten güzel bir şekilde vatandaşlarımızın güvenli deniz aktivitelerini yerine getirebilmesi için canla başla mücadele ettiler. Bunun göstergesi olarak da güvenli alanlarımızda güvenli plajlarımızda hiçbir can kaybı yaşanmaması oldu. Bu bağlamda emeği gecen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: OSKEM’E, KUÇAK, DOLUSU, TEŞEKKÜR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı