Haber Detayı
03 Eylül 2021 - Cuma 12:09 Bu haber 584 kez okundu
 
OSKİ’DEN AYBASTI’YA ÖNEMLİ DOKUNUŞ
2 YILDA İLÇENİN İÇME SUYU PROBLEMİ EN AZA İNDİRİLDİ
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), 19 ilçede su yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

 

Aybastı ilçesinin su sıkıntısını çözüme kavuşturmak için geride kalan 2 yıllık sürede önemli çalışmaları hayata geçiren ve ilçenin su ihtiyacı başta olmak üzere kanalizasyon ihtiyacının büyük bölümünü çözüme kavuşturan OSKİ, 2 yıllık süre içinde 28,6 km’lik içme suyu hattı, 9 km’lik kanalizasyon hattı ve 1 içme suyu deposu kazandırdı.

 

Başkan Güler’in talimatları ile 19 ilçede hummalı çalışma yürüttüklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan yatırımlarla ilçelerin modern bir alt yapıya kavuştuğunu söyledi.

 

Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçeyi adeta şantiyeye çevirdik. Her ilçeye kalıcı çözümler sunmak için başlattığımız çalışmalarda önemli mesafe kaydettik. 19 ilçemizi ayırmadan yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın mutluluğu bizlere en büyük güç oldu. Bu kapsamda Aybastı ilçemizde geride bıraktığımız 2 yıl içerisinde toplamda 28,6 km’lik içme suyu hattı, 9 km’lik kanalizasyon hattı ve 1 içme suyu deposu kazandırdık. Yine bunlar haricinde ilçemizde yaptığımız diğer bakım ve yenileme çalışmaları ile ilçemizin problemlerini en aza indirme gayreti içerisinde olduk. Planlanan diğer çalışmalarımız ile ilçemizin gelecek 50 yılını garanti altına almış olacağız. Bu vesileyle yapılan ve yapılacak diğer yatırımların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. "

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: OSKİ’DEN, AYBASTI’YA, ÖNEMLİ, DOKUNUŞ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı