Haber Detayı
07 Eylül 2021 - Salı 14:09 Bu haber 644 kez okundu
 
OSKİ’DEN ÇAMAŞ’A EVLADİYELİK YATIRIM
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 2 yılda yapılan çalışmalarla Çamaş ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü ve yatırımların devam edeceğini söyledi.
GÜNDEM Haberi


ALT YAPI SORUNLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ

 

Geride bırakılan 2 yıllık süreçte Çamaş ilçesinde önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçemize 14,5 km’lik içme suyu hattı, 16 km’lik kanalizasyon hattı, 1 su alma yapısı ve 1 adet fosseptik yatırımı kazandırdık” dedi.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

 

OSKİ tarafından ilçede yatırımlara devam edildiğini söyleyen Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden itibaren yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu süreçte OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2 yılda yapılan çalışmalarla Çamaş ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon sorununun büyük ölçüde çözdük. Şu ana kadar ilçemizde toplamda 14,5 km’lik içme suyu hattı, 16 km’lik kanalizasyon hattı, 1 su alma yapısı ve 1 adet fosseptik yatırımı kazandırdık. Önümüzdeki süreçte bu yatırımlara hız kesmeden 19 ilçemizde devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: OSKİ’DEN, ÇAMAŞ’A, EVLADİYELİK, YATIRIM,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı