Haber Detayı
29 Ağustos 2023 - Salı 16:21 Bu haber 603 kez okundu
 
Rektör Prof. Dr. Orhan Baş'ın 30 Ağustos Zaferi Kutlama Mesajı
GÜNDEM Haberi


Dumlupınar'da toprağa düşen her damla terin, vatan sevgisinin ve kahramanlığın bir nişanesi olan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, güçlü birlik ve beraberliğinin en önemli sembollerinden biridir.

 

Tarih boyunca bağımsızlığı için büyük mücadeleler vererek önemli zaferlere imza atan milletimiz, 30 Ağustos'ta elde ettiği bu başarıyla önünde hiçbir gücün duramayacağı gerçeğini bir kez daha tüm dünyaya göstererek tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele, yalnızca tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Rektör, Prof., Dr., Orhan, Baş'ın, 30, Ağustos, Zaferi, Kutlama, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı