Haber Detayı
02 Eylül 2021 - Perşembe 09:56 Bu haber 738 kez okundu
 
TEKNİK DİREKTÖR ÖZDEN'DEN TARAFTALARA ÇAĞRI
SPOR Haberi


TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Orduspor 1967 Futbol Kulübü'nün Teknik Direktörü Telat Özden, "Yeni sezonun tüm maçlarında taraftarımızı sahamızda görmek istiyoruz." dedi. 
 
Özden, yaptığı açıklamada, yeni sezonun bütün takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu. 
 
Orduspor 1967'nin hedefleri olan bir takım olduğunu söyleyen Özden, bu hedefler doğrultusunda mücadele edeceklerini ancak ligin kendilerini nereye götüreceğini de hep birlikte göreceklerini söyledi. 
 
Hafta sonu sezonun ilk maçına çıkacaklarını dile getiren Özden, genelde sezonun ilk maçlarının zor geçeceğini kaydetti. 
 
Sezon önce taraftarlara da çağrı yapan Teknik Direktör Özden, "Bizim taraftarlarımız her zaman yanımızda oldu. Bu taraftarlarla şampiyonluk yaşadık. Yeni sezonun tüm maçlarında taraftarımızı sahamızda görmek istiyoruz. Onların destekleriyle maçlarımızı oynamak istiyoruz." diye konuştu. 
 
Takımın kadrosuna da değinen Özden, "Bizim adımıza zor bir süreç yaşandı. Ligimiz geç bitti. Bu nedenle belli futbolcuları elimizden kaçırdık. Ama genel anlamda transferlerimiz tamamlandı. 2-3 daha transfer alıp bu süreci tamamlamış olacağız." şeklinde konuştu. 
 
Teknik Direktör Özden, bu sezon Ordu'yu diğer iki takımın daha temsil edeceğini kaydederek, "Taraftarımız hepsine sahip çıksın. İnşallah 3 takım şampiyon olup bir üst lige çıkarız. Bütün isteğimiz bu yönde." açıklamasında bulundu. 
 
Yeni sezonun ilk maçlarını 19 Eylül Stadyumu'nda oynayacaklarını da aktaran Özden, yeni stadın tamamlanmasıyla geriye kalan maçları burada oynamak istediklerini sözlerine ekledi. 
 
Öte yandan Takım Kaptanı Eray Eren, takım oyuncuları Bilal Gülden ve Can Ahmet, yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, camiadan ve taraftarlardan destek istedi. 
 
3 futbolcu, takımda güzel bir havanın oluştuğunu da dile getirdiler.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: TEKNİK, DİREKTÖR, ÖZDEN'DEN, TARAFTALARA, ÇAĞRI, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı