Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 13:07 Bu haber 650 kez okundu
 
ULUBEY’DE RAMAZAN COŞKUSU
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan birbirinden renkli içeriklerle dolu ‘etkinlik tırı’ Ulubey ilçesinde çocuk ve yetişkinlere unutulmaz bir gün yaşattı.
YEREL Haberi


Ramazan ayının 23. gününde etkinliklerin adresi Ulubey ilçesi oldu. Saat 14.30-18.30 saatleri arasında düzenlenen etkinlikler davullar eşliğinde etkinlik ekibinin ilçeyi gezmesi ile başladı. Gün boyu devam eden Hacivat-Karagöz, Deneylerle Bilim, Çocuk Tiyatrosu, Aşuk Maşuk, Yetişkin Oyunu, Tasavvuf Müziği, Sohbet-Kuran tilaveti ve dua ile hem çocuklar hem de yetişkinler unutulmaz bir Ramazan coşkusu yaşadı. Hem çocuklar hem de yetişkinlere yönelik düzenlenen etkinlikleri vatandaşlar ilgiyle izledi.

 

TÜRKCAN’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulubey’de gerçekleştirilen etkinlikleri değerlendiren Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, muazzam bir gün yaşadıklarını söyledi. Organizasyon için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ileten Başkan Türkcan, “Ulubey’de muazzam bir gün yaşadık. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu güzel Ramazan gününde Büyükşehir Belediyemizin etkinlik ekibi hem çocuklarımızı hem de yetişkinlerimiz eğlendirerek güzel mesajlar verdiler” dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ULUBEY’DE, RAMAZAN, COŞKUSU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı