Haber Detayı
20 Ocak 2022 - Perşembe 16:07 Bu haber 636 kez okundu
 
Vali Sonel, “Devletimiz Soğuk Kış Günlerinde de Vatandaşlarımızın Yanında”
Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günü düzenlediği ve vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdiği “Halk Günü” toplantısını bugün de gerçekleştirdi.
YEREL Haberi


Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorunlarını, şikayetlerini, taleplerini iletmek isteyen vatandaşları Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Sonel, tek tek dinlediği her vatandaşın kendisine ilettiği sorunlara, taleplere çözüm bulmaya, dertlerine derman olmaya çalıştı.
 
Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 128 vatandaşımızı dinleyen Vali Sonel, vatandaşların kendisine iletmiş olduğu sorunların ve taleplerin giderilmesi noktasında ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
 
“Halk Günü” toplantısında ailesiyle birlikte gelen çocukları da unutmayan Vali Sonel, verdiği çeşitli hediyelerle onları sevindirdi.
 
 
Vali Tuncay Sonel, “Her Çarşamba günü vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, dertlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Valiliğimizin kapısı her daim açıktır. Bugün de yoğun katılımın olduğu halk günü toplantımızda vatandaşlarımızın dertlerine çözüm bulmanın mutluluğunu yaşadık, onların hayır dualarını aldık” diye konuştu.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Vali, Sonel,, “Devletimiz, Soğuk, Kış, Günlerinde, de, Vatandaşlarımızın, Yanında”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı