Haber Detayı
08 Nisan 2024 - Pazartesi 10:24 Bu haber 526 kez okundu
 
Valimiz Sayın Muammer EROL’un 10 Nisan Polis Haftası Mesajı
YEREL Haberi


Valimiz Sayın Muammer EROL’un 10 Nisan Polis Haftası Mesajı
 
Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamada olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174’üncü kuruluş yıl dönümünde, polisimizin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.
 
Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız; halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedir. Gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Polis Teşkilatımız bugünün büyük ve güçlü Türkiye’sinde sahip olduğu araç, gereç ve teknik imkânların yanı sıra dürüst, özverili ve yardımsever özelliği ile de milletimizin sevgisini ve saygısını kazanmış, saygın bir yapıda üstün başarılara imza atmaktadır.
 
Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan ve mesai mefhumu gözetmeden bu önemli görevi ifa eden Emniyet Teşkilatımız, duyarlı ve vatan sevdası ile dolu halkımızla el ele vererek Ordu’muzu bölgesinde her zaman güvenlik açısından bir huzur adası olmasını sağlamıştır. Emniyet mensuplarımızın aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerine yürekten inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle huzur şehri Ordu ilimizin daha da huzurlu ve güvenli bir şehir olması adına görevlerini üstün gayret, özveri ve başarı ile yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarının 10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. Bu vesile ile vatan uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
 
 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Valimiz, Sayın, Muammer, EROL’un, 10, Nisan, Polis, Haftası, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı