HABER DETAY
BU KONSER KAÇMAZ!
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Şubat Ayı Etkinlikleri kapsamında alternatif rock gruplarından “Pinhâni”yi Ordulularla buluşturuyor.
28 Şubat 2022 - Pazartesi 11:42
901 defa okunmuş.
KÜLTÜR-SANAT

1 Mart Salı günü saat 19.00’da Ordu Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan konserde “Pinhâni” grubu sevilen eserleriyle Ordululara müzik ziyafeti yaşatacak.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültür Sanat Şubat Ayı Etkinlikleri muhteşem bir konserle final yapıyor. Kasım, aralık, ocak ve son olarak şubat ayı boyunca söyleşilerden konferanslara film gösterimlerinden konserlere birçok kültür sanat etkinliğini Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, şubat ayının son etkinliğinde “Pinhâni” grubunun sahne alacağı bir konser düzenleyecek.

 

“Dünyadan Uzak”, “Dön Bak Dünyaya”, “Ne Güzel Güldü”, “Beni Al”, “Hele Bi Gel” ve “Ben Nasıl Büyük Adam Olucam” gibi pek çok beğenilen şarkıların seslendirileceği “Pinhâni” konseri 1 Mart Salı günü saat 19.00’da Ordu Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.