HABER DETAY
GAZETECİ YAZAR YUSUF KAPLAN ORDU’YA GELİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri, 3 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliklerle başlıyor.
04 Nisan 2022 - Pazartesi 10:12
1119 defa okunmuş.
KÜLTÜR-SANAT

20.15’teki Ramazan Şenliği ile start alacak programın ardından saat 21.30’da ise Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Yol Haritası’ konulu konferans düzenlenecek.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri başlıyor. Hazırlanan programlar kapsamında 3 Nisan Pazar günü hem çocuklar hem de yetişkinler için iki önemli etkinlik gerçekleştirilecek.

 

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak etkinlikler kapsamında ilk olarak saat 20.15’te çocuklar için Ramazan Şenliği programı düzenlenecek. Bu programın ardından saat 21.30 ise Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan “Yol Haritası” isimli bir konferans ile Ordulularla buluşacak.

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.