Haber Detayı
10 Nisan 2023 - Pazartesi 16:25 Bu haber 701 kez okundu
 
ALTINORDU BELEDİYESİ 178. GURUR YILINDA POLİS TEŞKİLATINI UNUTMADI
Altınordu Belediyesi, Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan milletimizin göz bebeği Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıl dönümünü ve Polis haftasını unutmadı.
GÜNDEM Haberi


Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne 178 yıldır daima milletimizin yanında ve emrinde olan Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde Altınordu Belediyesi şehri ve hemşehrileri adına polis teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Altınordu Belediyesi ekipleri, Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile Polis Haftası kapsamında İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra kentteki tüm güvenlik noktalarını ziyaret ederek görevi başındaki polisler başta olmak üzere teşkilat mensuplarına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ekiplerin Polis Haftalarını kutlayan görevliler, Başkan Aşkın Tören’in selamlarını ve kutlama mesajını iletti. Altınordu Belediye ekipleri şehirde faaliyet gösteren Polis dernekleri de ziyaret ederek günün anısına çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

 

BAŞKAN TÖREN “POLİSİMİZİN ŞAN VE ŞEREFLE DOLU BİR MAZİSİ VAR”

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yaptığı açıklama ile ‘Polis Haftası’nı kutladı.

Türk Polis teşkilatının şan ve şerefle dolu iki asra yaklaşan mazisinin gururunu taşıdığını dile getiren Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında, şan ve şerefle dolu iki asra yaklaşan mazisinin gururunu taşıyan, 178 yıldır milletimizin daima yanında ve emrinde olan Türk Polis Teşkilatımızın '10 Nisan Polis Haftası'nı içtenlikle kutluyorum.

Vazife başında vatan millet uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle ve saygıyla yâd ediyorum”

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALTINORDU, BELEDİYESİ, 178., GURUR, YILINDA, POLİS, TEŞKİLATINI, UNUTMADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı