Haber Detayı
11 Nisan 2023 - Salı 14:12 Bu haber 640 kez okundu
 
MİLLİ TRİATLONCU KIR, ROMANYA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Triatlon Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, 2023 Alanya Justiniano Trialonu Milli Takım seçme yarışlarında elde ettiği başarı ile Romanya’da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
GÜNDEM Haberi


Romanya’da düzenlenecek olan 2023 Avrupa Triatlon Gençler Kupası İzvorani Müsabakasında Türkiye’yi temsil etmek için Alanya’da Justiniano Triatlonu Milli Takım Seçme yarışları düzenlendi. 101 sporcunun katıldığı organizasyonda Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Triatlon Sporcusu Selinay Tuğçe Kır da mücadele etti.

 

ALANYA’DA BÜYÜK BAŞARI

 

Süper Sprint kategorisinde 400 m yüzme, 12 km bisiklet ve 2,5 km koşuda yarışan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Takım oyuncusu Selinay Tuğçe Kır, yarışmayı birincilik ile kazanarak Romanya’da düzenlenecek olan Gençler Kupası için milli takım kadrosuna seçilmeye hak kazandı.

 

KIR MİLLİ TAKIM KAMPINDA ÇALIŞIYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Triatlon Sporcusu Selinay Tuğçe Kır 17-18 Haziran tarihlerinde Romanya İzvoroni’de düzenlenecek olan 2023 Avrupa Triatlon Gençler Kupası İzvorani Müsabakası hazırlık çalışmalarına Alanya’da milli takım kampında devam ediyor.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: MİLLİ, TRİATLONCU, KIR,, ROMANYA’DA, TÜRKİYE’Yİ, TEMSİL, EDECEK,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı