Haber Detayı
12 Mayıs 2023 - Cuma 11:21 Bu haber 611 kez okundu
 
Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Hemşireler Haftası Mesajı
GÜNDEM Haberi


Sağlık hizmetinin temel unsurlarından biri olan ve ülkemizin sağlık hizmetlerinin sunumunda üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışıyla "önce İnsan" diyerek kutsal bir mesleği ifa eden hemşirelerimiz; bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını koruyan, geliştiren ve hastalık halinde iyileştirme hizmeti vererek, yurdumuzun her tarafında büyük bir fedakarlıkla görev yapmaktalar.

Bilindiği üzere, devletimiz sağlıklı toplum yapısı oluşturmak için koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra tedavi hizmetlerini de en iyi şekilde sunmanın gayreti içerisindedir.

Son yıllarda sağlık alanındaki hızlı değişim ve gelişim, insanımızın daha iyi sağlık hizmeti almasını sağlaması yanında, hemşirelerin eğitim seviyesinin yükselmesi, mesleğin profesyonelleşmesini de temin etmiştir.

Sağlık hizmetlerinin, istenen düzeyde, başarılı bir şekilde verilebilmesinde doktorlarımızla birlikte büyük bir sorumluluk üstlenen hemşirelerimiz, ülkemizin dört bir yanında önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, insan hayatının kutsallığının farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan tüm hemşirelerimizin haftasını kutluyor, sevgiler, saygılar sunuyorum.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Valimiz, Sayın, Tuncay, SONEL’in, Hemşireler, Haftası, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı