Haber Detayı
17 Ağustos 2021 - Salı 14:30 Bu haber 650 kez okundu
 
ATINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ALTINORDU GÜZELLEŞİYOR
Altınordu Belediyesi Başkan Aşkın Tören’in öncülüğünde bir taraftan şehir merkezinde gerçekleştirdiği dev altyapı yatırımlarıyla geçen yirmi sekiz ayda Altınordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan ise özellikle altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında atılan adımlar sonrasındaki gelişim, değişim ve dönüşümle birlikte Altınordu'yu güzelleştiriyor.
GÜNDEM Haberi


Altyapıda on yılların sorunlarını etap etap çözen Altınordu Belediyesi, altyapının ardından sıcak asfalt çalışması da tamamlanan cadde ve sokaklarda ulaşım güvenliği için yol çizgileri çizimini de sürdürüyor.

BÜTÜNCÜL BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Bütüncül bir bakış açısıyla sürdürülen çalışmalarda altyapısı sil baştan yenilenen sokak ve caddeler sıcak asfalta kavuşturuluyor. Modern baskı beton kaldırım çalışılmaları da ara vermeden tamamlanan bölgelerde yol çizgileri de çizilerek yayaların ve araçların ulaşım güvenliği sağlanıyor. Cumhuriyet, Şahincili ve Karşıyaka Mahallelerinde birçok sokak ve caddede altyapı çalışmalarını tamamlayan Altınordu Belediyesi altyapının ardından ara vermeden sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladı. Sıcak asfalt konforuyla buluşturulan cadde ve sokaklarda yapılan çalışma ile trafik yönlendirme ve yaya geçidi işaretleri de çizilerek yol ve ulaşım güvenliği sağlandı.

BAŞKAN TÖREN, “ALTINORDU’MUZ MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA BÜYÜK MESAFE KAT ETTİ"

Altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında Altınordu’yu birçok hizmetle buluşturan Belediye Başkanı Aşkın Tören, "Her alanda kenti güzelleştirecek çalışmalarımız ve projelerimiz ile Altınordu'muzu marka şehir yapma yolunda canla başla çalışıyoruz. Kesintisiz sürdürdüğümüz çalışmalar ve Büyükşehir Belediyesinin yatırımları ile bütünleşen hizmetlerimiz çarpan etkisi ile şehrimizin marka değerine değer katmaya devam ediyor" Şeklinde konuştu.

Altınordu'yu marka şehir olma yolunda büyük mesafe kat ettiğini ifade eden Başkan Tören, "Altınordu’muz güçlü altyapısı, modern sürdürülebilir üstyapısı ve devam eden vizyon projelerimiz tamamlandığında yaşanabilir, rekabet edebilir, marka ve model bir şehir olacaktır.” Dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ATINORDU, BELEDİYESİ, ÇALIŞIYOR, ALTINORDU, GÜZELLEŞİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı