Haber Detayı
06 Ekim 2023 - Cuma 09:18 Bu haber 582 kez okundu
 
ÇAMAŞ KANYONU VE ÇAMAŞ GÖLETİ TURİZME KAZANDIRILDI
Turizm açısından öneme sahip olan Çamaş kanyonuna 400 metre uzunluğunda 13 göletten oluşan proje yapılan girişimler ve yazılan projeler sayesinde Devlet Su İşlerine yaptırılarak hizmete sunuldu.
ÖZEL HABER Haberi


Kanyon projesinin tamamıyla bitmesi ve turizme kazandırılması için çalışmalar devam etmektedir.

Çamaş Belediyesi yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Çalışmalarımız şunu gösterdi ki kanyonumuz sınırlarımızı aşarak uluslar arası bir üne kavuştu. Bunu şuradan anlıyoruz Afrika’dan, Amerika’dan yabancı misafirlerimiz kanyonumuzu ziyaret etmektedir. Hatta birçok televizyon kanalı çekimler yapmaktadır. Ülkemizin değeri olan TRT habere dahi haber konusu olmuştur. Şehrin gürültülü ve stresli ortamlarından biraz uzaklaşmak için ailecek gelinebilecek nezih bir ortama kavuşmuştur. Daha ne olsun.”

DAMLACIK KANYONUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Açıklama şöyle sürdü:

“Buna ek olarak herkesin bilmediği saklı kalmış ve belediye başkanımız sayın Mahmut Ayparçısı tarafından keşfedilmiş Damlacık Kanyonu da yürüyüş ve bağlantı yolları çalışmaları da hali hazırda devam etmektedir. Damlacık Kanyonumuz sakinlik isteyen kafasını dinlemek isteyen ister tek başına ister ailenizle birlikte gelebileceğiniz tam bir doğa harikasıdır. Çalışmalar tamamlandığında ve buranın güzelliğini gördüğünüzde bu anlattıklarımızdan daha fazlasını bulacaksınız.”

 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ÇAMAŞ, KANYONU, VE, ÇAMAŞ, GÖLETİ, TURİZME, KAZANDIRILDI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı