Haber Detayı
22 Aralık 2022 - Perşembe 09:38 Bu haber 608 kez okundu
 
ÇEVRE YOLU ÇATALPINAR'I RAHATLATTI
Ordu'nun önemli ilçelerinden birisi olan Çatalpınar ilçesine yapılan Çevre Yolu, trafiği önemli ölçüde rahatlattı.
ÖZEL HABER Haberi


İlçede bir süre önce yapımına başlanılan Çatalpınar Çevre Yolu 1 adet viyadük kurulması ve perde duvar yapılmasının ardından sürücülerin hizmetine açıldı. 

 

Bölgeyi İç Anadolu ve Doğu Anadolu'ya bağlamada önemli bir geçiş olan bu yolun açılmasıyla ilçe merkezindeki trafikte de rahatlama olduğu gözlendi. 

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, yaptığı açıklamada, Çevre Yolu'nun ilçelerine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak, "Bu yolun yapılması oldukça önemli. Daha önce ilçe merkezinde yaşanan araç yoğunluğu bu yolun açılması sonrası olmuyor." dedi. 

Karayolları ekiplerinin oldukça hassasiyet göstererek yapımı tamamlanan yolun sürücülere ve bölge halkına hem yakıt hem de zaman tasarrufu sağlayacağının da altını çizen Türe, AK Parti hükümetleri dönemde ülkenin dört bir tarafının yol ağları ile örüldüğünü söyledi. 

Böyle önemli yatırımlarının ilçelerinde olmasının çok mutlu ve gurur verici olduğunu ifade eden Türe, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çalışmalar sürüyor. Çevre Yolu ilçe halkımız olmak üzere ülkemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Başkan Türe, bu yolun yapımında emeği geçen başta AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, Metin Gündoğdu  ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na ve Karayolları Samsun Bölge Müdürü Rıfat Silov’a teşekkürlerlerini sundu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ÇEVRE, YOLU, ÇATALPINAR'I, RAHATLATTI, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı