Haber Detayı
20 Eylül 2021 - Pazartesi 13:17 Bu haber 1027 kez okundu
 
ORDU'NUN İŞ YERİ HEKİMİ
Ordu'da birçok sağlık kuruluşunda adından söz ettiren başarılı doktor Mithat Yağlı, artık kurum doktoru olarak da bilinen iş yeri hekimliğinde başarılarıyla göz dolduruyor
ÖZEL HABER Haberi


Ordu'da uzun yıllar vatandaşların sağlığı için elinden geleni yapan, kamu ve özel hastanelerinde görev alan Dr. Mithat Yağlı, artık iş yeri hekimliğinde çalışanların sağlığı için görevinin başında.

 

Bir süredir bu alanda hizmet veren Dr. Yağlı, hastanelerde gösterdiği başarının aynısını bu alanda göstermeye gayret ediyor.

 

Özellikle birçok çağrı merkezinin iş yeri hekimliğini yapan Dr. Yağlı, bunun yanı sıra kentteki önemli sanayi kuruluşlarının da kurum doktoru olarak görev alıyor.

- ÖZGEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU

 

Öte yandan Havva Yağlı ile evli olan ve Sevde ile Sude isminde iki kız çocuğuna sahip olan Dr. Mithat Yağlı'nın özgeçmişi ise başarılarla dolu.

 

1994 yılında meslek hayatına Gülyalı ilçesinde başlayan Dr. Yağlı, daha sonra Ordu Tabipler Odası kuruluş aşamasında görev aldı.

 

Burada 5 dönem gibi uzun bir süre başkanlık görevinde bulunan Dr. Mithat Yağlı, Ordu'da ilk defa şifa polikliniğinin de kurulmasına katkı sundu.

 

Spor alanında da hizmetleri bulunan Dr. Yağlı, Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Liglerinde mücadele eden Ordu Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın yönetiminde bulundu.

 

Takımın başarısında önemli paya sahip olan Yağlı, takımın ulusal ve uluslararası arenada mücadele etmesini sağladı.

 

- TV'LERDEN CANLI YAYINLARLA İNSANLARI BİLİNÇLENDİRİYOR

 

Bu başarılarının yanı sıra Hasta Hakları ve İnsan Hakları Kurullarında görevlerde bulunan Dr. Yağlı, bunun yanında Sağlık Bakanlığı Aile Hekimliği eğitimlerine katıldı. 

 

En önemli başarıları arasında organ bağışı ve koordinatörlüğü bulunan Dr. Yağlı, ayrıca İl ve İlçe Hıfzıssıhha üyeliği, Ceza Evi İdari ve Gözlem üyeliği gibi görevlerini ise halen sürdürüyor. 

 

Şu anda Gürsoy, Poyraz, Şenocak, ATOS ve Orbetaş kurumlarında iş yeri hekimliği yapan Dr. Yağlı, yaklaşık 10 yıldır da ALTAŞ ve TV 52'de 'herkes için sağlık' ve 'sağlık dünyası' isminde ki programlarında sunuculuğunu yaptı. 

 

TV'lerden canlı yayınlanan programları Dr. Yağlı halen sürdürüyor.

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORDU'NUN, İŞ, YERİ, HEKİMİ, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı